Een hotelkamer inrichting die klaar is voor de toekomst. Meer dan ooit is het belangrijk om met uw hotelkamers meer te bieden dan uw gasten verwachten. Of u nu een kleine of grote aanpassing  overweegt: MORE is de partner die uw hotelkamer inrichting helemaal van deze tijd kan maken.

Wat is MORE

MORE is een specialist voor horeca projectinrichting die uw signatuur voorop stelt. Het draait namelijk om het bereiken van een hotelkamer inrichting die helemaal op ú is toegesneden. Elk hotel heeft zijn eigen identiteit en uitstraling en we creëren exact dat wat nodig is. Met onze creatieve blik en geoefend oog zien we direct met welke kleine aanpassing een groot effect bereikt kan worden. Daarnaast is het bedenken en uitvoeren van complete inrichtingsprojecten voor grote hotelhouders een specialiteit. Van schets tot oplevering, wij zijn meer dan betrokken.

Van ontwerp tot realisatie

We gaan met u om de tafel zitten tot we het DNA van uw hotel tot in de kleinste details hebben ontrafeld. Welke stijl draagt het hotel nu uit en wat is het streven? Is dat bijvoorbeeld luxe, duurzaam, modern, klassiek of gemoedelijk? Op basis hiervan kan bepaald worden welk type hotelkamer hierbij aansluit. De uitkomsten van het gesprek verwerken wij in een zogenoemd branddocument, die als onderlegger voor alle keuzes dienst doet. Kleuren, materialen, kwaliteit; alles moet binnen dit frame passen. Het geeft houvast en voorkomt pijnlijke en kostbare missers.

Fotorealistisch

Wij zijn creatieve denkers en doeners en dat maakt dat onze schetsen en moodboards net dat beetje meer hebben. De functionaliteit is een gegeven, maar ze moeten ook verrassen en prikkelen. Hospitality, het gastvrije gevoel dat u uw gasten mee wilt geven, staat hierbij voorop. Met uw feedback ontstaat er een definitief interieurontwerp dat kan bestaan uit een complete 3D presentatie met fotorealistische renders, een plattegrond en een verlichtingsplan. Alles om u van tevoren een realistisch beeld te geven hoe de hotelkamer inrichting eruit komt te zien.

Onze specialiteit

Vanuit het definitieve ontwerp worden stuk- en fourniturenlijsten samengesteld die als basis dienen voor de inkoop. In die vertaalslag, van ontwerp naar realisatie, blinkt MORE uit. Het managen van de inkoopfase vraagt om de juiste keuzes en prioriteiten en daar zijn wij met onze ruime ervaring heel behendig in geworden. We zijn onderscheidend in het proces van werkvoorbereiding, procesmanagement inclusief de realisatie. Bijna 99% van onze projecten leveren we sluitend op, binnen het tijdsbestek én het budget. Dat vertalen kunt u ook letterlijk nemen: bij internationale projecten zetten wij de buitenlandse stuklijst moeiteloos om naar die voor de Nederlandse markt.

Ter inspiratie

Er is veel moois op de markt gekomen de laatste jaren. Zo is een bijzonder materiaal als leer in verschillende kleuren en structuren toepasbaar als wandbekleding. Met tapijttegels en -planken kunnen indrukwekkende, complexe interieurontwerpen worden gemaakt. Vinyl behang heeft een enorme kwaliteitsontwikkeling doorgemaakt en is scheurvrij en afwasbaar, zelfs boenbaar met een borstel. Of uw voorkeur bij behang nu uitgaat naar textiel of vinyl, met digitale prints kunnen wij een wand van een unieke eyecatcher voorzien.

Zin gekregen om uw hotelkamer inrichting te vernieuwen?

Bekijk ons portfolio voor meer inspiratie.

Neem direct contact met ons op via 085 3036322.

Of vul het contactformulier in.