• Creatief.

    Functioneel - persoonlijk -verrassend!

  • Duurzaam.

    Het nieuwe ontwerpen. Duurzame keuzes maken!

  • MORE

    Design and Build!

Interieur ontwerp

Het interieurontwerp van MORE kenmerkt zich door verrassend warme, eigentijdse sferen. Onze jarenlange ervaring als interieurontwerpers combineren wij met een goed gevoel voor sfeer en kleur. Inmiddels is ons klantenbestand uitgebreid met interieuropdrachten voor particuliere woningen, kantoren, golfclubs, zorginstellingen en restaurants.

De specialisten van MORE zijn niet alleen doeners, maar ook creatieve denkers. MORE maakt een interieur ontwerp aan de hand van moodboards, plattegronden, verlichtingsplannen of een complete 3D presentatie. Maar ook voor een kleuradvies, stoffering of andere ontwerpvragen kunt u altijd bij ons terecht. Door onze rijke creativiteit en originaliteit kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw unieke ontwerp. Altijd met als doel de kwaliteit te waarborgen. Als gedreven professionals streven wij naar een mooi, creatief en verrassend resultaat. Volledig in balans gebracht op een deskundige manier. Een uitstekende plek om te verblijven, zowel privé als zakelijk. Regelmatig werken wij ook samen met andere interieur architekten om uiteindelijk tot het perfecte eindproduct te komen voor onze opdrachtgevers. Heeft u vragen of wilt u meer weten over uw interieur ontwerp? Neem contact op met MORE.

Wat komen gaat!

hier vind u informatie over nieuwe projecten,houden wij u op de hoogte van de trends in de markt. en een overzicht van branche gerelateerde beurzen.