• Less is more.

    Het grote zit vaak in het kleine detail.

Hospitality en trends

Gastvrijheid, al is het zomaar een woord, het heeft een enorme betekenis, een grote lading. Lastig om te beschrijven en zeer persoonlijk. Wat is gastvrijheid en wat is het gastvrijheidsgevoel? Voor MORE zit het niet in de grote gebaren maar juist in de details. MORE staat voor eerlijkheid en zuiverheid, een persoonlijke aanpak. Niet alleen in theorie, maar juist ook in de praktijk. Wat kom je tegen in je bedrijf en waar loop je tegenaan in de dagelijkse gang van zaken. Hoe wordt een bedrijf of organisatie en de medewerkers meer gastvrij? Hoe ervaren de gasten of klanten het gastheer -en gastvrouwschap? Worden deze verwachtingen waar gemaakt of zelfs overtroffen?

MORE gelooft dat je met de juiste gastvrijheid meer bereikt. Dit is het uitgangspunt dat MORE toepast op al haar vraagstukken binnen de interieur en exterieur projecten.

hier vindt u een aantal links die u informeren over de huidige trends van hospitality, hotelinterieurs, kleuren, materialen etc.

www.kleurinspiratie.nl

www.interiorzine.com

www.pinterest.com

http://www.wandwerck.nl

http://www.vloerwerck.nl

Wat komen gaat!

hier vind u informatie over nieuwe projecten,houden wij u op de hoogte van de trends in de markt. en een overzicht van branche gerelateerde beurzen.